2013 Winterpicknick

Winterpicknick Bijvanck in Beeld

BLARICUM – De eerste Winterpicknick bij De Malbak op Zondag 13 januari van 15.00 tot 19.00 uur. Bijvanck in Beeld en Versa Welzijn geven Bijvanckers, familie, vrienden, bekenden en ook onbekenden de gelegenheid om elkaar een fantastisch 2013 te wensen!

Hoe koud het ook mag zijn, de mensen, de wensen, de wintervertelling, de evenementenbus van Away Mobile met heerlijke winterse gerechten, zorgen voor de warmte op zondag 13 januari. Je handen warmend bij het vuur, onder het genot van een drankje en een maaltijd, kun je eenieder persoonlijk of via social media een geweldig 2013 wensen. Met de nieuwste technieken wordt iedere wens zichtbaar gemaakt op een groot scherm.
Kinderen worden meegenomen door de inspirerende, prachtige verhalen in de wintervertellingen door niemand minder dan Rob Numan, voorafgaand door muziek van Maria Lekranty .
Ouderen worden uitgenodigd om deel te nemen aan een High Tea, die speciaal voor hen door jongeren klaargemaakt wordt. Je zal zelfs moeten kiezen waarvan je gaat genieten: Maria Lekranty, optreden van de Blaerders, schilderworkshop (door professionele kunstenaars), Lasergamen, High Tea, cup cakes maken, de biertafel, het wensscherm, de vuurkorf, de winterpicknick met diverse winterse gerechten, warme dranken zoals glühwein, chocolademelk, alle ingrediënten om een feestelijke Winterpicknick mee te vullen.Met als unieke eyecatcher de evenementenbus, die qua sfeer, zijn heerlijke winterkost en warme en koude dranken, een belangrijke sfeermaker op het plein van de Malbak zal zijn. Meer informatie over het programma is verkrijgbaar in de Malbak en op www.bijvanckinbeeld.nl. Iedere Bijvancker en iedereen die je mee wilt nemen, is meer dan welkom! Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Gemeenschapsfonds Blaricum.
Brood voor zwanen - Door Rolf Schlechte  Bijvanck in de sneeuw - Door Ineke Nijmeijer  Sfeervol winterplaatje - Door Louisa de Weerd  Fenji in de sneeuw  Highlanders in het Warandepark - Door Nick de Weerd